blog

КАК ДА ЗАПОЧНЕМ

Може би много хора си задават този въпрос . Какво всъщност е фитнес и какво бодибилдинг ? Докато думата бодибилдинг има буквален превод от англииски – строеж  /или построяване/ на тялото , то понятието фитнес няма точен превод и може да се тълкува като тренировка за здраве и физически способности . Без значение как ще го формулирате , грижата за физическия комфорт и здравето е отговорност която трябва да бъде осъзната и бъде отдадено дължимото за постигане на хармонията между духа и тялото. Съвременият живот ни предлага много възможности да поддържаме и  развиваме по някакъв начин физическата си форма и здравето си – джогинг , тенис , аеробика , каланетика и други техни разновидности, бойни изкуства , плуване , футбол , баскетбол и др. Най-популярно напоследък става посещението във фитнесзалите . Това не изключва упражняването на други спортове. Дори напротив . Общофизическата подготовка е основата на всеки един спорт и такава вие можете да получите в една добра класическа фитнес зала . Там вие ще получите възможност да използвате една база с възможности за ширококомплексно и детайлно обработване на мускулатурата на цялото тяло . Редовното посещение на вашия фитнес салон ще ви поддържа в тонус и ще ви накара да се чувствате удовлетворени .

Да не забравяме и ефекта върху здравето . Всички които изследват ефекта от системното занимание със спорт казват : движението е здраве . Да започнете да посещавате фитнес залата е един чудесен повод да се освободите от някои от вредните си навици , да бъдете разумен в употребата на алкохол , да откажете цигарите или поне да ги намалите .  Вземете разумно решение . Направете нещо хубаво за себе си . НЕ ЧАКАЙТЕ !

Плевен Фитнес център „КРОНОС” ул.Ал.Стамболийски N1, /сградата на профсъюзa/
и на ул. „Кл. Охридски“ № 25 (в сградата на Механотехникума). Залите са оборудвани с всички основни фитнес уреди -GYMSTAR. Предлагаме протеини и суплементи на SPORT BIO FOOD – Дупница . SCITEC – USA . PEAK – Germani.